Kedvezmények leírása

Kivételes kedvezmények az MLSZ Szurkolói Klub tagjainak!
Klubtagként a válogatott hazai mérkőzéseire és a Játékszabályzatban meghatározott egyéb mérkőzésekre is kiemelt kedvezményeket vehetsz igénybe, és hamarosan még több kedvezmény válik elérhetővé a Válogatott Szurkolóknak!

Vásárold meg jegyedet elsőként, 15% kedvezménnyel!
A jegykedvezmény keretében az MLSZ Szurkolói Klub tagjai automatikusan 15% kedvezménnyel vásárolhatnak belépőket a magyar válogatott hazai mérkőzéseire. További kedvezményt jelent az MLSZ Szurkolói Klub tagjai számára, hogy először ők vásárolhatják meg a jegyeiket, így klubtagként nagyobb eséllyel juthatsz jegyhez a kiemelt érdeklődésre számot tartó meccsek esetében is! Egy személy legfeljebb 4 belépőt vásárolhat, és kizárólag SZK-tagok számára (tehát nem csak a vásárlónak kell SZK-tagnak lennie, hanem azoknak is, akiknek saját magán kívül még megveszi a belépőjét). Az elővásárlási lehetőségről további információkat az mlsz.hu egyes mérkőzésekhez kapcsolódó, jegyinformációkat összefoglaló cikkeiből értesülhetsz.

A magyar válogatott mérkőzései természetesen továbbra is megtekinthetőek azon szurkolóink számára is, akik nem lépnek be az MLSZ Szurkolói Klubba vagy nem kívánják kiváltani sem a klubkártyát sem a Futballkártyát.