Kedvezmények leírása

Kivételes kedvezmények az MLSZ Szurkolói Klub tagjainak!
Klubtagként a válogatott hazai mérkőzéseire és a Játékszabályzatban meghatározott egyéb mérkőzésekre is kiemelt kedvezményeket vehetsz igénybe, és hamarosan még több kedvezmény válik elérhetővé a Válogatott Szurkolóknak!

Vásárold meg jegyedet 15% kedvezménnyel!
A jegykedvezmény keretében az MLSZ Szurkolói Klub tagjai automatikusan 15% kedvezménnyel vásárolhatnak belépőket a magyar válogatott hazai mérkőzéseire. További kedvezményt jelent az MLSZ Szurkolói Klub tagjai számára, hogy először ők vásárolhatják meg a jegyeiket, így klubtagként nagyobb eséllyel juthatsz jegyhez a kiemelt érdeklődésre számot tartó meccsek esetében is!

Jársz OTP Bank Liga meccsekre? Így akár 25% kedvezményt is kaphatsz a válogatott meccsjegyek árából!
Azok a szurkolók, akik belépnek az MLSZ Szurkolói Klubba, és bérlettel rendelkeznek bármely OTP Bank Ligában szereplő csapathoz vagy rendszeresen vásárolnak jegyet az első osztályú mérkőzésekre, további (lojalitási) kedvezményt vehetnek igénybe, amellyel együtt a kedvezmény mértéke elérheti a 25%-ot is.


Mit kell tenned, hogy jogosult legyél a lojalitási kedvezményre?

  • Ha NB I-es és a lojalitási programhoz csatlakozott klub mérkőzéseire érvényes, legalább fél szezonra szóló bérletettel rendelkezel vagy a jövőben bérletet vásárolsz, akkor az eredeti 15%-on túl további 10% kedvezményt kapsz a válogatott meccsjegyek árából (a klubbérletet szintén szurkolói kártyával kell megvenni). A kedvezmény a bérlet érvényességi ideje alatt vehető igénybe.
  • Ha jegyet vásárolsz NB I-es és a lojalitási programhoz csatlakozott klub mérkőzésére, akkor az eredeti 15%-on túl meccsenként további 2% kedvezményt kapsz a válogatott meccsjegyek árából. A kedvezményt maximum öt OTP Bank Liga meccs erejéig tudod igénybe venni, vagyis az elérhető legmagasabb kedvezmény 15+10%. Fontos, hogy ez utóbbi esetben csak az MLSZ Szurkolói Klubba történő regisztrációt követően megvásárolt jegyek számítanak bele a kedvezmény mértékébe, visszamenőleges hatály nincs. A kedvezmény számításnál csak az utolsó 6 hónapot vesszük figyelembe. Az MLSZ Szurkolói Klubból törölt, majd újra regisztrált klub-, vagy Futballkártya csak az újra regisztrációt követő időszakra számít bele.

A magyar válogatott mérkőzései természetesen továbbra is megtekinthetőek azon szurkolóink számára is, akik nem lépnek be az MLSZ Szurkolói Klubba vagy nem kívánják kiváltani sem a klubkártyát sem a Futballkártyát. Azok a szurkolók, akik nem csatlakoznak a Szurkolói klubhoz, de klubkártyával vagy MLSZ kártyával rendelkeznek, a jövőben is vásárolhatnak belépőket személyesen a jegypénztárakban, vagy választhatják a kényelmes, online jegyvásárlást.

Klubkártya / Futballkártya nélkül is látogathatóak a mérkőzések. A jegyvásárlásra személyesen, az alábbi viszonteladói pontokon van lehetőség, személyazonosító okmány bemutatása után.

Kapcsolat Játékszabályzat Adatkezelési tájékoztató

© 2017 - MLSZ, Minden jog fenntartva.